Pinkster groet van Sijmen, Annelies en kinderen uit Thailand

Vanuit Thailand een hartelijke groet! Afgelopen week zijn we verhuisd naar een andere provincie om daar het kerkplantingswerk voort te zetten. Dat we kunnen verhuizen, heeft alles te maken met Gods Geest. De afgelopen jaren hebben we Gods Geest aan het werk gezien in de harten van de Thaise mensen, waardoor er een gemeente is ontstaan. We zien groei in geloof, verantwoordelijkheid, verlangen om anderen over de Here Jezus te vertellen en geïnteresseerden op te volgen. We danken God voor Zijn werk en Zijn Geest!
Nu gaan we verder op een nieuwe plek. We hebben een mooi plattelandsplekje gevonden net buiten de stad Udon Thani, in hetzelfde gebied Isaan. We vertrouwen weer dat Gods Geest ons leidt naar mensen, die de Here Jezus zullen leren kennen. We vertrouwen ook dat Gods Geest ons leidt naar kerken in de stad met een verlangen om ongelovigen te bereiken. We hopen om ook samen met hen nieuwe gemeenten te starten.
En we danken God dat Zijn Geest over de hele wereld uitspreidt, zodat we met jullie verbonden zijn – Gods zegen voor jullie allen!

Lieve groet, Sijmen en Annelies, en een Thaise wai van Daniel, Benj en Marie.

Meer achtergrond en wil je hen blijven volgen? klik hier.