Start belijdeniscursus 2023-2024

De belijdeniscursus van de Pelgrimvaderskerk biedt je de mogelijkheid voor een grondige verdieping in het christelijk geloof. “Wat bedoelen we als we God ‘Vader’ noemen. Wat betekent het als we belijden dat Jezus afdaalde in het rijk van de dood? Wat geloven we over de Heilige Geest?”Een groot deel van de cursus besteden we aan het bespreken van de Apostolische Geloofsbelijdenis (een oude en krachtige samenvatting van het christelijke geloof) en thema’s die daarmee samenhangen.De cursus is bedoeld voor mensen die eraan toe zijn om openlijk ‘ja’ te zeggen tegen God en uit te spreken dat je Jezus Christus wilt volgen. Maar ook als je daar nog aan twijfelt en je zoekt verdieping, ben je welkom om de cursus te komen volgen. Je hoeft aan het begin van de cursus niet zeker te weten of je wel belijdenis wilt doen. De belijdeniscursus kan ook functioneren als voorbereiding op je doop, als je nog niet gedoopt bent.
Dit seizoen wordt de belijdeniscursus gegeven door dominee Jeroen Hagendijk. De startavond is op maandagavond 2 oktober om 20.00 uur in de Leerkamer (achteringang van de kerk). Geef je op bij Jeroen via: 06-81107753 of via dshagendijk@pelgrimvaderskerk.nl
1 antwoord
 1. G.J. Tuinman
  G.J. Tuinman zegt:

  L.S.
  Met meer dan gewone belangstelling volg ik de vieringen vanuit de Pelgrimvaderskerk en geniet van de geloofsbeleving, sfeer en warmte. Zeer blij verrast met het voorgaan van mw ds H. de Jong j.l. zondag. Een prachtige inspirerende viering. Toch ook wel moedig om als eerste vrouw de houten broek te beklimmen in de Pelgrimvaderskerk.

  Een hartelijke groet

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *