Op 20-21-22 april gaan we weer op gemeenteweekend in Maarn. Een weekend voor iedereen! Niet alleen voor gezinnen, vorige jaar waren we met een mooie mix van ruim 100 gemeenteleden.

We verblijven in Eben-Haezer in Maarn, een verblijf midden in het bos en op loopafstand van het Henschotermeer, met een grote gemeenschappelijke ruimte en kleine huisjes rond een groot plein, waarin je met 2 tot 8 personen slaapt (soms ook met “anderen”, maar dit wordt altijd vantevoren afgestemd). Er is een grasveld om te voetballen en een basketbal court, een zandbak voor de kleintjes en een jeugdhonk voor de tieners in de avond.
Er is veel ruimte om elkaar te leren kennen of bij te kletsen rond een vaste structuur van gezamenlijke maaltijden, spelletjes en sporten, lezingen, tiener&kids programma en de zondagse dienst.

Je hoeft niet te koken, je wordt alleen 1 keer ingedeeld voor corvee ;-)

Het thema dit jaar is VREDE. Het thema komt terug in de diverse onderdelen van het programma.

Aankomst is vanaf 17 uur op vrijdagmiddag. Er is dan een eerste “maaltijd” van friet en snacks, start programma voor de kids ( met bosspel) is rond 18:30 uur.

We vetrekken na de lunch (en eenvoudige schoonmaak van de huisjes) op zondag.

De prijs van het weekend (slapen, eten&drinken, programma) voor een volwassene is EUR80.
Voor kinderen tussen 4 de 7 jaar is de prijs EUR25. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.
Gezinsprijzen (bij kinderen >7 jaar):
Gezin 3 personen EUR 240
Gezin 4 personen EUR 265
Gezin 5 personen EUR 300
Gezin 6 personen EUR 325

Wil je meer weten over het weekend zoek graag contact met iemand van de organisatie: Carine Bontenbal, Pieter&Eline vd Woestijne, Arianne Kommers of Heleen Belder of stuur een emailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij aanmelding ontvang je direct een bevestiging en ongeveer 2 weken vantevoren een brief met details over wat je mee moet nemen en de routebeschrijving!

Geef je snel op, want vol=vol ????

Activiteiten

Geen agendapunten