Oude of Pelgrimvaderskerk - Hervormde Gemeente Delfshaven

Het is alweer even geleden dat er informatie is verstrekt over de collectebonnen. Sinds begin dit jaar is er een webshop gerealiseerd voor het online bestellen van collectebonnen.
Mocht u behoefte hebben aan nieuw velletje collectebonnen, dan kunt u ze in de webshop bestellen. U betaalt met iDEAL en kunt ter plekke kiezen om de collectebonnen op te laten sturen naar uw huisadres (tegen een kleine vergoeding) óf u kiest ervoor om ze zelf op te halen bij Astrid Wildeman op zondagochtend in de kerk.

De webshop is te benaderen via onze eigen website www.pelgrimvaderskerk.nl. Daarna klikt u op 'Loket' en daarna op 'Collectebonnen'. De rechtstreekse link is https://site.skgcollect.nl/194/ 

De rest wijst zich vanzelf. Mocht u verder vragen of suggesties hebben, dan kunt u mailen naar Astrid Wildeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan Pieter Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

Activiteiten

do 15 feb - 20:00 uur - Pelgrim Podium
ma 12 mrt - 18:00 uur - Alphacursus
ma 19 mrt - 18:00 uur - Alphacursus
ma 26 mrt - 18:00 uur - Alphacursus