De Hervormde Gemeente Delfshaven is een jonge en actieve christelijke gemeenschap in de monumentale Oude of Pelgrimvaderskerk. Al eeuwen wordt in deze kerk de Bijbel gelezen, gebeden en gezongen.  Daarom hechten we aan traditie, maar staan we met ons geloof in het leven van vandaag. In het begin van de 21e eeuw in een multicultureel Rotterdam.

Met alle vragen en antwoorden, alle problemen en uitdagingen die daarbij horen. We geloven dat het oude evangelie van Jezus Christus nog steeds actueel is en dat God daarin ook vandaag ons tot Gids wil zijn. Je bent uitgenodigd met ons mee te gaan op deze zoektocht. Surf, lees, reageer of bezoek één van de vele activiteiten.

Logo-Protestantse-Kerk-kleurDe Hervormde Gemeente Delfshaven maakt deel uit van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Voor meer informatie,
zie de site van PKN.

25 jaar De Brug!

Op zaterdagmiddag 3 december viert Inloophuis De Brug haar 25-jarig jubileum!

Een ieder is welkom om samen met ons dit feest te vieren en daarnaast het nieuwe pand aan de Aelbrechtskolk 33 te bezichten.

Pelgrimvaderskerk
Aelbrechtskolk 20