Midden in het fraaie historische Delfshaven staat aan de Aelbrechtskolk de Oude of Pelgrimvaderskerk. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd stadsdeel Delfshaven grotendeels gespaard voor de bombardementen. Hierdoor is een waardevol stukje historisch Rotterdam bewaard gebleven. Je vindt hier een korte beschrijving van de geschiedenis van de Hervormde Gemeente Delfshaven, die de hoofdgebruiker van de Oude of Pelgrimvaderskerk is. Ook kun je meer lezen over de geschiedenis van de Pelgrimvaderskerk, de Pelgrimvaders en het orgel.

Documentaire Pelgrimvaderskerk - ontwikkeld door StationR

Thuis met kerst

kerst2017Rotterdam A5flyhjgjer voor 2

Voor vragen vanuit de Hervormde Gemeente Delfshaven:

Algemene vragen met betrekking tot beheer en exploitatie:

www.oudeofpelgrimvaderskerk.nl