In de Pelgrimvaderskerk vinden elke zondag een morgen- en een middagdienst plaats. Ook is er 10 keer per jaar 's avonds een lofprijzingsdienst. Daarnaast zijn er soms bijzondere diensten, zoals avondmaals- en doopdiensten.

Morgendienst

Tijdens de morgendienst staat een thema uit de bijbel centraal en wordt er gezongen uit het Liedboek voor de kerken. Kinderen zijn ook welkom. Zij kunnen naar de kinderdienst (3-10 jaar) of naar de crèche (0-3 jaar). Na de dienst kunnen bezoekers elkaar ontmoeten tijdens het drinken van koffie, thee of limonade.
Tijd: 10:00 uur

Middagdienst

De middagdienst heeft een rustige liturgie. De Bijbel staat centraal, soms rond een thema. Na de preek is er mooie muziek, op het orgel of een ander instrument. Er wordt met name uit het Liedboek voor de Kerken gezongen. Er is geen crèche of kindernevendienst. Na de dienst is er koffie, zodat bezoekers elkaar kunnen ontmoeten.

Tijd: 17:00 uur

Lofprijzingsdienst

Tien keer per jaar wordt op zondagavond een lofprijzingsdienst gehouden in de Oude Kerk. Hierbij wordt gezongen uit verschillende bundels, zoals Opwekking, Life@Opwekking, Psalmen voor Nu en de Taizé-bundel. In deze diensten is er veel ruimte voor aanbidding, dankzegging en lofprijzing op een manier die voor mensen van nu aansprekend is. Ook is er elke dienst een prikkelende overdenking door een spreker. Na elke dienst is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede.

De lofprijzingsdiensten vinden elke 2e zondag van de maand om 19.45 uur plaats. De exacte data vind je in de agenda.

Lees hier alles over de lofprijzingsdiensten van 2016-2017

zo 30 apr - 10:00 uur - Ochtenddienst