Bekijk jaar

Maandag, 17. December 2018, 19:30 - 21:30
AnneloesAantal keer bekeken : 136

Kaarsjesavond Historisch Delfshaven maandagavond 17 december 2017
De Aelbrechtskolk en de Oude of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven vormen ook dit jaar het sfeervolle en historische decor van de Kaarsjesavond. Vanaf 19.00 uur wordt u verwelkomd met carillonspel vanuit de toren van de kerk, door de stadsbeiaardier Geert Bierling.

Om 19.30 uur begint het buitenprogramma, bij kaarslicht met koor- en samenzang. Medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd Koor Delfshaven o.l.v. Arjen Uitbeijerse. De Kerstboodschap wordt uitgesproken door ds. Arjan Markus.

Daarna is er voor iedereen in de verwarmde kerk warme chocomel en koffie, met kerstkrans. Vanaf 20.30 uur tot ca. 21.30 uur is er in de kerk een prachtig Kerstconcert met Carols en samenzang door het Kamerkoor Rotterdam o.l.v. Hanneke Verbeek. Gerard van der Zijden bespeelt hierbij het historische orgel van de kerk.

Iedereen welkom! Toegang vrij.